Учешће на 11. регионалном сајму привреде

Завршен је још један Регионални сајам привреде који се одржао 5. и 6. октобра 2017. године, у оквиру Комплекса спортско рекреативних базена у Новој Пазови, у организацији општине Стара Пазова и ПКС- Регионалне привредне коморе Сремског управног округа. Као и претходних година ИИБ је био један од учесника, а посетиоци нашег штанда имали су прилике да, из прве руке, сазнају нешто о решењима из УПИС фамилије производа.

Регионални сајам привреде је и овај пут окупио рекордан број излагача, преко 100. Драго нам је да је ова манифестација, из године у годину, све већа и са све више посетилаца. Имали смо прилике да се дружимо са бројним привредницима. Посетиоци штанда су, за време трајања сајма, могли да виде како раде Мали УПИС и УПИС.Каса као и да сазнају како смо решили неке специфичне проблеме. Наша понуда је посебно била занимљива предузећима која имају или планирају да уведу ХАЦЦП стандард, пошто УПИС омогућава праћење артикала по серијама- следљивост у производњи. Производња хране захтева испуњење ригорозних стандарда, како би се испоштовала безбедност по здравље људи, а било им је драго када су сазнали да УПИС у овом погледу нимало не заостаје за познатим светским решењима. Штавише, пошто имамо дугогодишње искуство нудимо и неке функционалности које она не поседују.

Организатори су и ове године показали традиционално лепо сремачко гостопримство. Надамо се да ће бити прилике да се на истом месту дружимо и наредне године, уз још више посетилаца и са још богатијим програмом.