Učešće na 11. Regionalnom sajmu privrede

Završen je još jedan Regionalni sajam privrede koji se održao 5. i 6. oktobra 2017. godine, u okviru Kompleksa sportsko rekreativnih bazena u Novoj Pazovi, u organizaciji opštine Stara Pazova i PKS- Regionalne privredne komore Sremskog upravnog okruga. Kao i prethodnih godina IIB je bio jedan od učesnika, a posetioci našeg štanda imali su prilike da, iz prve ruke, saznaju nešto o rešenjima iz UPIS familije proizvoda.

Regionalni sajam privrede je i ovaj put okupio rekordan broj izlagača, preko 100. Drago nam je da je ova manifestacija, iz godine u godinu, sve veća i sa sve više posetilaca. Imali smo prilike da se družimo sa brojnim privrednicima. Posetioci štanda su, za vreme trajanja sajma, mogli da vide kako rade Mali UPIS i UPIS.Kasa kao i da saznaju kako smo rešili neke specifične probleme. Naša ponuda je posebno bila zanimljiva preduzećima koja imaju ili planiraju da uvedu HACCP standard, pošto UPIS omogućava praćenje artikala po serijama- sledljivost u proizvodnji. Proizvodnja hrane zahteva ispunjenje rigoroznih standarda, kako bi se ispoštovala bezbednost po zdravlje ljudi, a bilo im je drago kada su saznali da UPIS u ovom pogledu nimalo ne zaostaje za poznatim svetskim rešenjima. Štaviše, pošto imamo dugogodišnje iskustvo nudimo i neke funkcionalnosti koje ona ne poseduju.

Organizatori su i ove godine pokazali tradicionalno lepo sremačko gostoprimstvo. Nadamo se da će biti prilike da se na istom mestu družimo i naredne godine, uz još više posetilaca i sa još bogatijim programom.