Најава 13. ЕРП сусрета

„Копаоник, Копаоник, на све стране кисеоник“… Сви се сећамо стихова познате песме групе Галија која асоцира на боравак на једној од наших најлепших планина. А пошто смо често у гужви и под стресом одлазак у ову ваздушну бању сигурно може да нам помогне да се, бар на кратко, окрепимо. Домаћин скупа, хотел „Краљеви чардаци“, ће нам у томе помоћи богатим „spa&wellness“садржајима. Додајте овде и дивну природу у непосредном окружењу, занимљива предавања, као и прилику за дружење и размену искустава и доћи ћете до добитне комбинације: добродошли на 13. „ЕРП сусрете“, који ће се одржати од 24. до 26. маја ове године на Копаонику.

ИИБ у „Јутарњим ИТ вестима“

Почетком 2018. године Друштво за информатику Србије је кренуло са организацијом низа предавања, названих „Јутарње ИТ вести“, која се одржавају сваког месеца а имају за циљ приказ најновијих дешавања на домаћој ИТ сцени. На данашњем скупу представили су се GDI, CAD-CAM DATA и ИИБ, који је презентовао своје решење за пословну интелигенцију УПИС.АПИ.

БизИТ 2017

Одржана је конференција БизИТ 2017, четврта по реду. Учесници су кроз предавања, радионице и дружење имали прилике да сазнају новости и размене знања у вези пословне примене информационих технологија. Организатори конференције, наши партнери из компаније „PC Press“, и овај пут су испунили очекивања и драго нам је што је БизИТ из године у годину све занимљивији, садржајнији, лепши, посећенији… Конференција је одржана 1. и 2. новембра у Клубу посланика у Београду, а овај пут је окупила више од 400 учесника, чиме је и поново потврдила репутацију једног од најбољих ИТ скупова у региону.

Учешће на 11. регионалном сајму привреде

Завршен је још један Регионални сајам привреде који се одржао 5. и 6. октобра 2017. године, у оквиру Комплекса спортско рекреативних базена у Новој Пазови, у организацији општине Стара Пазова и ПКС- Регионалне привредне коморе Сремског управног округа. Као и претходних година ИИБ је био један од учесника, а посетиоци нашег штанда имали су прилике да, из прве руке, сазнају нешто о решењима из УПИС фамилије производа.

Одржани су 12. ЕРП сусрети

Наставили смо традицију па смо се и ове године окупили да се упознамо, дружимо и сазнамо како унапредити пословање применом нових технологија. Угостили смо између 150 и 160 учесника из преко 40 успешних домаћих компанија из Србије и региона. Место одвијања 12. „ЕРП сусрета“ били су Сремски Карловци, град-музеј јединственог шарма, а скуп се одиграо у хотелу „Дунав“. Дивна тераса, јединствен поглед, одлична храна и вино… Али пре свега дивни људи, оно што нас сваке године поново окупља и спаја…

Најава 12. ЕРП сусрета

Већ јако дуго желимо да поново организујемо скуп у Војводини, а чини нам се да смо ове године пронашли идеалну локцију- Сремске Карловце. Ушушкан поред Дунава, надомак Фрушке горе, овај град-музеј је место где на сваком кораку можете да пронађете делић историје. Наш овогодишњи домаћин ће бити хотел „Дунав“, место са предивном терасом и још лепшим погледом, а скуп ће се одржати 19. и 20. маја…