Најава панела „Индустрија 4.0“

Задовољство нам је да најавимо 39. панел „Индустрија 4.0“ који ће се одржати 10.10.2023. у хотелу „Holiday Inn“ (сала Студеница), са почетком у 10 часова. Скуп организују предузећа ИИБ Веде ИТ и Кеy ИТ, а на њему ће се разматрати развој и примена модела ЕРП/МЕС решења у оквиру концепта Индустрија 4.0. Тема панела биће Информациона инфраструктура модела за планирање и управљање ресурсима у производњи. У оквиру панела биће представљене имплементације ЕРП и МЕС решења у односу на парадигму Индустрије 4.0, као и кроз примере из праксе које ће презентовати наши клијенти.

Одржани су 15. ЕРП сусрети

Завршени су још једни ЕРП сусрети, 15. до сада. Ове године окупили смо се, од 25. до 27. маја, у хотелу „Краљеви чардаци“ на Копаонику. Скупу је присуствовало око 160 клијената, запослених, партнера и чланова породице. И ове године трудили смо се да будемо добри домаћини, а општи утисак је да смо у томе успели и сви већ једва чекамо неко наредно окупљање…

Најава 15. ЕРП сусрета

Дошло је пролеће и стекли су се услови, након неколико година, да се поново окупимо. Ужелели смо се једни других, а свима нам недостаје контакт са природом и хоћемо негде да се надишемо пуним плућима. Овим поводом изабрали смо да наш годишњи скуп поново организујемо у хотелу „Краљеви чардаци“ на Копаонику. Петнаести ЕРП сусрети биће одржани у термину од 25. до 27. маја а можете да очекујете, као и ранијих година, занимљива предавања, рекреацију и добро дружење.

ИИБ крстарење

Услед пандемије Корона вируса дуго нисмо имали прилике да се састанемо. Тим поводом, а и ради обележавања 30 (+2) година постојања нашег предузећа, одлучили смо да организујемо разгледање Београда са река за наше кориснике, партнере и запослене.

Истина, од почетка и надаље

Завршена је још једна БИЗИТ конференција, осма по реду, која је одржана 3. и 4. новембра ове године у Клубу посланика, у Београду. Тема овогодишњег БИЗИТ-а била је „Битка за кориснике“, а како организатори наводе:“ У условима кризе опстале су, па и напредовале, само компаније које су се брзо прилагодиле новим потребама корисника“. ИИБ је од свог оснивања неговао вредности које промовишу отворен и искрен однос према корисницима, стога се природно наметнула потреба да будемо део ове манифестације.

Најава учешћа на конференцији БИЗИТ 2021

ИИБ ће и ове године бити учесник конференције БИЗИТ 2021. Наш директор Милош Бошњак одржаће предавање под насловом „Истина, од почетка и надаље“ у коме ће бити реч о односу са корисницима пре, током и након имплементације информационог система.