ИИБ крстарење

Услед пандемије Корона вируса дуго нисмо имали прилике да се састанемо. Тим поводом, а и ради обележавања 30 (+2) година постојања нашег предузећа, одлучили смо да организујемо разгледање Београда са река за наше кориснике, партнере и запослене.

Истина, од почетка и надаље

Завршена је још једна БИЗИТ конференција, осма по реду, која је одржана 3. и 4. новембра ове године у Клубу посланика, у Београду. Тема овогодишњег БИЗИТ-а била је „Битка за кориснике“, а како организатори наводе:“ У условима кризе опстале су, па и напредовале, само компаније које су се брзо прилагодиле новим потребама корисника“. ИИБ је од свог оснивања неговао вредности које промовишу отворен и искрен однос према корисницима, стога се природно наметнула потреба да будемо део ове манифестације.

Најава учешћа на конференцији БИЗИТ 2021

ИИБ ће и ове године бити учесник конференције БИЗИТ 2021. Наш директор Милош Бошњак одржаће предавање под насловом „Истина, од почетка и надаље“ у коме ће бити реч о односу са корисницима пре, током и након имплементације информационог система.

Срећни празници!

Прошло је дуже од годину дана како је читаву планету задесила пандемија вируса KОВИД-19. То је утицало на све нас: променило је начин како радимо и проводимо свакодневне тренутке са својим најмилијима. ИИБ се у протеклом периоду максимално трудио да нови начин рада, пружањем подршке на даљину, не утиче на квалитет услуга ка нашим клијентима. Надамо се да смо у томе и успели.

Желимо вам Срећан Божић и Нову 2021. годину

Година иза нас је била препуна изазова. Сви заједно морали смо да се носимо са последицама глобалне пандемије вируса ЦОВИД-19, а били смо и условљени да променимо начин рада и да, у великој мери, пређемо на рад од куће. Наоружани новим искуствима, са надом да ће у наредној 2021. доћи до нормализације живота и пословања желимо вам срећне предстојеће празнике. Најпре, добро здравље, а затим и пуно успеха, како на пословном, тако и на приватном плану.

Данас нам је диван дан!

На данашњи дан, пре тачно 30 година, родило се предузеће ИИБ. Настао је као породично предузеће, а и данас он је „мало већа“ породица коју чини преко 50 стално запослених и партнера. ИИБ је основан са циљем да постане водећи регионални и локални испоручилац софтверских пакета ЕРП класе и да, користећи своја знања, трајно остане главни чинилац успостављања информационих система у успешним предузећима.