Одржани су 15. ЕРП сусрети

Завршени су још једни ЕРП сусрети, 15. до сада. Ове године окупили смо се, од 25. до 27. маја, у хотелу „Краљеви чардаци“ на Копаонику. Скупу је присуствовало око 160 клијената, запослених, партнера и чланова породице. И ове године трудили смо се да будемо добри домаћини, а општи утисак је да смо у томе успели и сви већ једва чекамо неко наредно окупљање…

Најава 15. ЕРП сусрета

Дошло је пролеће и стекли су се услови, након неколико година, да се поново окупимо. Ужелели смо се једни других, а свима нам недостаје контакт са природом и хоћемо негде да се надишемо пуним плућима. Овим поводом изабрали смо да наш годишњи скуп поново организујемо у хотелу „Краљеви чардаци“ на Копаонику. Петнаести ЕРП сусрети биће одржани у термину од 25. до 27. маја а можете да очекујете, као и ранијих година, занимљива предавања, рекреацију и добро дружење.

ИИБ крстарење

Услед пандемије Корона вируса дуго нисмо имали прилике да се састанемо. Тим поводом, а и ради обележавања 30 (+2) година постојања нашег предузећа, одлучили смо да организујемо разгледање Београда са река за наше кориснике, партнере и запослене.

Истина, од почетка и надаље

Завршена је још једна БИЗИТ конференција, осма по реду, која је одржана 3. и 4. новембра ове године у Клубу посланика, у Београду. Тема овогодишњег БИЗИТ-а била је „Битка за кориснике“, а како организатори наводе:“ У условима кризе опстале су, па и напредовале, само компаније које су се брзо прилагодиле новим потребама корисника“. ИИБ је од свог оснивања неговао вредности које промовишу отворен и искрен однос према корисницима, стога се природно наметнула потреба да будемо део ове манифестације.

Најава учешћа на конференцији БИЗИТ 2021

ИИБ ће и ове године бити учесник конференције БИЗИТ 2021. Наш директор Милош Бошњак одржаће предавање под насловом „Истина, од почетка и надаље“ у коме ће бити реч о односу са корисницима пре, током и након имплементације информационог система.

Срећни празници!

Прошло је дуже од годину дана како је читаву планету задесила пандемија вируса KОВИД-19. То је утицало на све нас: променило је начин како радимо и проводимо свакодневне тренутке са својим најмилијима. ИИБ се у протеклом периоду максимално трудио да нови начин рада, пружањем подршке на даљину, не утиче на квалитет услуга ка нашим клијентима. Надамо се да смо у томе и успели.