13. ЕРП сусрети

Одржани су 13. ЕРП сусрети! Ове године смо се окупили на Копаонику у хотелу „Краљеви чардаци. Одлична локација, сјајан смештај, занимљиви садржаји и, изнад свега, добро друштво допринели су још једним ЕРП сусретима за памћење (www.erpsusreti.rs).

Окупљање је кренуло 24. маја увече, а дружење смо започели са квизом. Учесници који су прошли квалификације имали су прилике да опробају своја знања и вештине, а најуспешнији су заслужили вредне награде. Следећег јутра почела су предавања. Најпре је др Петар Кочовић говорио о Биткоину и примени блокчеин технологија, а затим је Милован Матијевић дао кратак преглед домаћег ИТ тржишта. После паузе, Милош Бошњак је представио новости из УПИС-а и његових надградњи, а Владимир Марковић је говорио о БИ решењима. Уследио је ручак, а потом још неколико предавања. Горан Миланов је у свом излагању указао на важност правилног управљања матичним подацима, Ђорђе Цветковић је говорио о дистрибуцији дигиталних рачуна, а компанија Меинстрим је говорила о томе који све начини пословања у облаку постоје. После предавања уследила је организована шетња где смо имали прилике да уживамо у природним лепотама Копаоника, а затим свечана вечера и наградна игра са музичким програмом који је трајао до касно у ноћ. Последњи дан, 26. мај, искористили смо за излет жичаром до Панчићевог врха. Послужило нас је лепо време па смо уживали у дивном погледу и направили неколико непоновљивих фотографија.

Завршено је још једно окупљање наших запослених, партнера, клијената и пријатеља. Трудили смо се да будемо добри домаћини, а надамо се да ће следећи, 14. ЕРП сусрети, бити још бољи и да ћемо, у годинама које следе, наставити да негујемо колективни дух и пријатељство окупљени око првог српског ЕРП-а: УПИС-а. Живели!