Истина, од почетка и надаље

Завршена је још једна БИЗИТ конференција, осма по реду, која је одржана 3. и 4. новембра ове године у Клубу посланика, у Београду. Тема овогодишњег БИЗИТ-а била је „Битка за кориснике“, а како организатори наводе:“ У условима кризе опстале су, па и напредовале, само компаније које су се брзо прилагодиле новим потребама корисника“. ИИБ је од свог оснивања неговао вредности које промовишу отворен и искрен однос према корисницима, стога се природно наметнула потреба да будемо део ове манифестације.

Милош Бошњак, директор предузећа ИИБ, одржао је предавање са насловом „Истина, од почетка и надаље“. Тема је била однос са клијентима од момента када се упознамо и тек треба да постану наши корисници, преко склапања Уговора, имплементације и односа након живог старта, када информациони систем почиње да живи и развија се упоредо са организацијом клијента. Отвореност и искреност су вредности које негујемо од почетка сарадње, па надаље. Сматрамо да је то једини начин да се успешно успостави информациони систем који ће остварити своју сврху, на обострано задовољство и напредовање.

Предавање ИИБ-а изазвало је велико интересовање међу посетиоцима конференције, а у директном контакту након излагања успели смо да разменимо идеје и дођемо до неких нових, квалитетних увида. Драго нам је што смо и ове године, у рестриктивним условима, били део БИЗИТ-а и надамо се да ћемо се видети и следеће године.