Istina, od početka i nadalje

Završena je još jedna BIZIT konferencija, osma po redu, koja je održana 3. i 4. novembra ove godine u Klubu poslanika, u Beogradu. Tema ovogodišnjeg BIZIT-a bila je „Bitka za korisnike“, a kako organizatori navode:“ U uslovima krize opstale su, pa i napredovale, samo kompanije koje su se brzo prilagodile novim potrebama korisnika“. IIB je od svog osnivanja negovao vrednosti koje promovišu otvoren i iskren odnos prema korisnicima, stoga se prirodno nametnula potreba da budemo deo ove manifestacije.

Miloš Bošnjak, direktor preduzeća IIB, održao je predavanje sa naslovom „Istina, od početka i nadalje“. Tema je bila odnos sa klijentima od momenta kada se upoznamo i tek treba da postanu naši korisnici, preko sklapanja Ugovora, implementacije i odnosa nakon živog starta, kada informacioni sistem počinje da živi i razvija se uporedo sa organizacijom klijenta. Otvorenost i iskrenost su vrednosti koje negujemo od početka saradnje, pa nadalje. Smatramo da je to jedini način da se uspešno uspostavi informacioni sistem koji će ostvariti svoju svrhu, na obostrano zadovoljstvo i napredovanje.

Predavanje IIB-a izazvalo je veliko interesovanje među posetiocima konferencije, a u direktnom kontaktu nakon izlaganja uspeli smo da razmenimo ideje i dođemo do nekih novih, kvalitetnih uvida. Drago nam je što smo i ove godine, u restriktivnim uslovima, bili deo BIZIT-a i nadamo se da ćemo se videti i sledeće godine.