Najava 13. ERP susreta

“Kopaonik, Kopaonik, na sve strane kiseonik”… Svi se sećamo stihova poznate pesme grupe Galija koja asocira na boravak na jednoj od naših najlepših planina. A pošto smo često u gužvi i pod stresom odlazak u ovu vazdušnu banju sigurno može da nam pomogne da se, bar na kratko, okrepimo. Domaćin skupa, hotel „Kraljevi čardaci“, će nam u tome pomoći bogatim „spa&wellness“ sadržajima. Dodajte ovde i divnu prirodu u neposrednom okruženju, zanimljiva predavanja, kao i priliku za druženje i razmenu iskustava i doći ćete do dobitne kombinacije: dobrodošli na 13. „ERP susrete“, koji će se održati od 24. do 26. maja ove godine na Kopaoniku.

IIB u „Jutarnjim IT vestima“

Početkom 2018. godine Društvo za informatiku Srbije je krenulo sa organizacijom niza predavanja, nazvanih „Jutarnje IT vesti“, koja se održavaju svakog meseca a imaju za cilj prikaz najnovijih dešavanja na domaćoj IT sceni. Na današnjem skupu predstavili su se GDI, CAD-CAM DATA i IIB, koji je prezentovao svoje rešenje za poslovnu inteligenciju UPIS.API.

BizIT 2017

Održana je konferencija BizIT 2017, četvrta po redu. Učesnici su kroz predavanja, radionice i druženje imali prilike da saznaju novosti i razmene znanja u vezi poslovne primene informacionih tehnologija. Organizatori konferencije, naši partneri iz kompanije PC Press, i ovaj put su ispunili očekivanja i drago nam je što je BizIT iz godine u godinu sve zanimljiviji, sadržajniji, lepši, posećeniji… Konferencija je održana 1. i 2. novembra u Klubu poslanika u Beogradu, a ovaj put je okupila više od 400 učesnika, čime je i ponovo potvrdila reputaciju jednog od najboljih IT skupova u regionu.

Učešće na 11. Regionalnom sajmu privrede

Završen je još jedan Regionalni sajam privrede koji se održao 5. i 6. oktobra 2017. godine, u okviru Kompleksa sportsko rekreativnih bazena u Novoj Pazovi, u organizaciji opštine Stara Pazova i PKS- Regionalne privredne komore Sremskog upravnog okruga. Kao i prethodnih godina IIB je bio jedan od učesnika, a posetioci našeg štanda imali su prilike da, iz prve ruke, saznaju nešto o rešenjima iz UPIS familije proizvoda.

Održani su 12. ERP susreti

Nastavili smo tradiciju pa smo se i ove godine okupili da se upoznamo, družimo i saznamo kako unaprediti poslovanje primenom novih tehnologija. Ugostili smo između 150 i 160 učesnika iz preko 40 uspešnih domaćih kompanija iz Srbije i regiona. Mesto odvijanja 12. „ERP susreta“ bili su Sremski Karlovci, grad-muzej jedinstvenog šarma, a skup se odigrao u hotelu „Dunav“. Divna terasa, jedinstven pogled, odlična hrana i vino… Ali pre svega divni ljudi, ono što nas svake godine ponovo okuplja i spaja…

Najava 12. ERP susreta

Već jako dugo želimo da ponovo organizujemo skup u Vojvodini, a čini nam se da smo ove godine pronašli idealnu lokciju- Sremske Karlovce. Ušuškan pored Dunava, nadomak Fruške gore, ovaj grad-muzej je mesto gde na svakom koraku možete da pronađete delić istorije. Naš ovogodišnji domaćin će biti hotel “Dunav”, mesto sa predivnom terasom i još lepšim pogledom, a skup će se održati 19. i 20. maja…