IIB krstarenje

Usled pandemije Korona virusa dugo nismo imali prilike da se sastanemo. Tim povodom, a i radi obeležavanja 30 (+2) godina postojanja našeg preduzeća, odlučili smo da organizujemo razgledanje Beograda sa reka za naše korisnike, partnere i zaposlene.

Istina, od početka i nadalje

Završena je još jedna BIZIT konferencija, osma po redu, koja je održana 3. i 4. novembra ove godine u Klubu poslanika, u Beogradu. Tema ovogodišnjeg BIZIT-a bila je „Bitka za korisnike“, a kako organizatori navode:“ U uslovima krize opstale su, pa i napredovale, samo kompanije koje su se brzo prilagodile novim potrebama korisnika“. IIB je od svog osnivanja negovao vrednosti koje promovišu otvoren i iskren odnos prema korisnicima, stoga se prirodno nametnula potreba da budemo deo ove manifestacije.

Najava učešća na konferenciji BIZIT 2021

IIB će i ove godine biti učesnik konferencije BIZIT 2021. Naš direktor Miloš Bošnjak održaće predavanje pod naslovom „Istina, od početka i nadalje“ u kome će biti reč o odnosu sa korisnicima pre, tokom i nakon implementacije informacionog sistema.

Srećni praznici!

Prošlo je duže od godinu dana kako je čitavu planetu zadesila pandemija virusa COVID-19. To je uticalo na sve nas: promenilo je način kako radimo i provodimo svakodnevne trenutke sa svojim najmilijima. IIB se u proteklom periodu maksimalno trudio da novi način rada, pružanjem podrške na daljinu, ne utiče na kvalitet usluga ka našim klijentima. Nadamo se da smo u tome i uspeli.

Želimo vam Srećan Božić i Novu 2021. godinu!

Godina iza nas je bila prepuna izazova. Svi zajedno morali smo da se nosimo sa posledicama globalne pandemije virusa COVID-19, a bili smo i uslovljeni da promenimo način rada i da, u velikoj meri, pređemo na rad od kuće. Naoružani novim iskustvima, sa nadom da će u narednoj 2021. doći do normalizacije života i poslovanja želimo vam srećne predstojeće praznike. Najpre, dobro zdravlje, a zatim i puno uspeha, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu.

Danas nam je divan dan!

Na današnji dan, pre tačno 30 godina, rodilo se preduzeće IIB. Nastao je kao porodično preduzeće, a i danas on je „malo veća“ porodica koju čini preko 50 stalno zaposlenih i partnera. IIB je osnovan sa ciljem da postane vodeći regionalni i lokalni isporučilac softverskih paketa ERP klase i da, koristeći svoja znanja, trajno ostane glavni činilac uspostavljanja informacionih sistema u uspešnim preduzećima.