Održani su 15. ERP susreti

Završeni su još jedni ERP susreti, 15. do sada. Ove godine okupili smo se, od 25. do 27. maja, u hotelu „Kraljevi čardaci“ na Kopaoniku. Skupu je prisustvovalo oko 160 klijenata, zaposlenih, partnera i članova porodice. I ove godine trudili smo se da budemo dobri domaćini, a opšti utisak je da smo u tome uspeli i svi već jedva čekamo neko naredno okupljanje…

Najava 15. ERP susreta

Došlo je proleće i stekli su se uslovi, nakon nekoliko godina, da se ponovo okupimo. Uželeli smo se jedni drugih, a svima nam nedostaje kontakt sa prirodom i hoćemo negde da se nadišemo punim plućima. Ovim povodom izabrali smo da naš godišnji skup ponovo organizujemo u hotelu „Kraljevi čardaci“ na Kopaoniku. Petnaesti ERP susreti biće održani u terminu od 25. do 27. maja a možete da očekujete, kao i ranijih godina, zanimljiva predavanja, rekreaciju i dobro druženje.

IIB krstarenje

Usled pandemije Korona virusa dugo nismo imali prilike da se sastanemo. Tim povodom, a i radi obeležavanja 30 (+2) godina postojanja našeg preduzeća, odlučili smo da organizujemo razgledanje Beograda sa reka za naše korisnike, partnere i zaposlene.

Istina, od početka i nadalje

Završena je još jedna BIZIT konferencija, osma po redu, koja je održana 3. i 4. novembra ove godine u Klubu poslanika, u Beogradu. Tema ovogodišnjeg BIZIT-a bila je „Bitka za korisnike“, a kako organizatori navode:“ U uslovima krize opstale su, pa i napredovale, samo kompanije koje su se brzo prilagodile novim potrebama korisnika“. IIB je od svog osnivanja negovao vrednosti koje promovišu otvoren i iskren odnos prema korisnicima, stoga se prirodno nametnula potreba da budemo deo ove manifestacije.

Najava učešća na konferenciji BIZIT 2021

IIB će i ove godine biti učesnik konferencije BIZIT 2021. Naš direktor Miloš Bošnjak održaće predavanje pod naslovom „Istina, od početka i nadalje“ u kome će biti reč o odnosu sa korisnicima pre, tokom i nakon implementacije informacionog sistema.

Srećni praznici!

Prošlo je duže od godinu dana kako je čitavu planetu zadesila pandemija virusa COVID-19. To je uticalo na sve nas: promenilo je način kako radimo i provodimo svakodnevne trenutke sa svojim najmilijima. IIB se u proteklom periodu maksimalno trudio da novi način rada, pružanjem podrške na daljinu, ne utiče na kvalitet usluga ka našim klijentima. Nadamo se da smo u tome i uspeli.