BIZIT 2019

Završen je BIZIT 2019, dvodnevni skup koji pretenduje da postane najposećenija regionalna IT konferencija. Ovaj put BIZIT je trajao 2 dana, okupio je preko 600 učesnika, a program je bio značajno bogatiji nego prethodnih godina. Ovome je, sasvim sigurno, doprinela i naša kuća pošto je Miloš Bošnjak održao predavanje o „UPISmenjavanju“ i učestvovao u panel diskusiji, a Slavko Vujnović je bio domaćin radionice „Excel kuhinjica“ na kojoj su demonstrirani saveti i prečice za rad u ovom softveru.

Održan 13. Regionalni sajam privrede

Održan je 13. Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi. Kao i prethodnih godina domaćin je bila Privredna komora Srbije, sremskog upravnog okruga, a ova manifestacija se odvijala 26. i 27. septembra u sklopu kompleksa sportsko rekreativnih bazena u Novoj Pazovi.

Sećanje na Miodraga Popovića “Batu”

U nedelju 26.05.2019 nas je napustio naš prijatelj, kolega i saborac Miodrag Popović „Bata“. Pamtićemo ga kao neverovatno inteligentnog i duhovitog čoveka, dobrog kolegu i velikog stručnjaka. Često se šalio sa korisnicima i sebe je nazivao „Bata-plata“. I zaista, Bata je umeo da se udubi u problem, isprogramira, istestira i završi obračun primanja zaposlenih naših klijenata na vreme i u roku. U ovom trenutku smo svi duboko pogođeni i samo možemo da dodamo da će nam jako nedostajati.

Održani su 14. ERP susreti

Završili su se još jedni ERP susreti (erpsusreti.rs). Ove godine naš domaćin je bio hotel „Fontana“ u Vrnjačkoj Banji, a od 23. do 25. maja smo se družili, razmenjivali iskustva i uživali u prirodnim lepotama ovog dela Srbije. Okupili smo između 150 i 160 učesnika iz 50 kompanija, a udeo korisnika UPIS rešenja bio je veći nego na prethodnim skupovima, što nas posebno raduje. Naredne godine IIB navršava 30 godina postojanja, planiramo veliko okupljanje i nadamo se da će se broj prisutnih popeti na 200. Neko bi rekao da je ovo ambiciozan cilj, ali kada ljudi jedanput dođu često se vraćaju, pa smatramo da on nije nimalo nerealan.

DATUM 2019

Završio se još jedan DATUM, a ove godine konferencija je održana od 16. do 17. aprila u hotelu “Crowne Plaza”. DATUM (DAni Tehnološkog UMeća) su konferencije stručnog i edukativnog karaktera, u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija, na kojima učesnici mogu da se upoznaju sa najnovijim rešenjima iz oblasti sistem integracije i data centara, kao i poslovnih softvera (ERP, CRM, DMS, BI)…

Srećni praznici!

Srećan Božić i Nova 2019. godina (ma kojim redosledom da ih slavite)! Dobro zdravlje, mir, ljubav, sreću i puno uspeha na poslovnom planu žele vam rukovodstvo i zaposleni IIB-a.