ИИБ наступ на 10. БИЗИТ-у

Предузеће ИИБ је и ове године било покровитељ БИЗИТ конференције, која обележава свој 10. јубилеј, а одржана је од 8. до 9. новембра у хотелу „Југославија“ у Београду. Учешћем на овом догађају имали смо прилике да се поново сретнемо са драгим колегама, пријатељима и корисницима, као и да поделимо наша знања и искуства у процесу имплементације ЕРП решења.

Директор ИИБ-а, Милош Бошњак, другог дана скупа, одржао је предавање „Аутоматизација производње из угла ЕРП-а“ на коме је говорио о изазовима приликом успостављања интегралног информационог система гледано са аспекта производње, од њеног планирања преко оперативног управљања до анализе и оптимизације пословних процеса. Даље, учествовао је и у панелу „ЕРП на задовољство корисника“ на коме је било реч о томе шта чини задовољног корисника и како унапредити комуникацију између имплементатора и извршилаца.

Све време скупа, запослени ИИБ-а су били на инфо пулту. Овде сте могли да сазнате нешто више о нашем ЕРП решењу УПИС и његовим надградњама, као и да из прве руке сазнате новости у компанијама ИИБ и ВедеИТ.

Видимо се догодине на још једном БИЗИТ-у!