IIB nastup na 10. BIZIT-u

Preduzeće IIB je i ove godine bilo pokrovitelj BIZIT konferencije, koja obeležava svoj 10. jubilej, a održana je od 8. do 9. novembra u hotelu „Jugoslavija“ u Beogradu. Učešćem na ovom događaju imali smo prilike da se ponovo sretnemo sa dragim kolegama, prijateljima i korisnicima, kao i da podelimo naša znanja i iskustva u procesu implementacije ERP rešenja.

Direktor IIB-a, Miloš Bošnjak, drugog dana skupa, održao je predavanje „Automatizacija proizvodnje iz ugla ERP-a“ na kome je govorio o izazovima prilikom uspostavljanja integralnog informacionog sistema gledano sa aspekta proizvodnje, od njenog planiranja preko operativnog upravljanja do analize i optimizacije poslovnih procesa. Dalje, učestvovao je i u panelu „ERP na zadovoljstvo korisnika“ na kome je bilo reč o tome šta čini zadovoljnog korisnika i kako unaprediti komunikaciju između implementatora i izvršilaca.

Sve vreme skupa, zaposleni IIB-a su bili na info pultu. Ovde ste mogli da saznate nešto više o našem ERP rešenju UPIS i njegovim nadgradnjama, kao i da iz prve ruke saznate novosti u kompanijama IIB i VedeIT.

Vidimo se dogodine na još jednom BIZIT-u!