UPIS.Partner

UPIS.Partner je softverski paket ERP klase namenjen planiranju i upravljanju svim dobrima u malim i srednjim preduzećima. On je softverska podrška automatizovanom poslovnom informacionom sistemu i prati: predmete, sredstva rada, kadrove, finansije, partnere i ostala poslovna dobra kroz njihov životni vek. Namenjen je preduzećima koja koriste od 6 do 15 konkurentskih licenci sa mogućnošću proširenja do 29 licenci.

UPIS.Partner je proizvod koji imabox-partner identičnu bazu podataka  kao UPIS.Net. Podržan je menijem u obliku stabla, po konceptu radne površine, i podešen za više različitih uloga, koji rade poslove kao što su: nabavka, prodaja, proizvodnja, održavanje, kadrovi, zarade, knjigovostvo… Isporučuje se sa prototipom poslovnog modela, izrađenog od strane sertifikovanih partnera prilagođenog različitim poslovnim oblastima. Prilagođava se informacionim zahtevima korisnika parametarskim, a po potrebi i programskim podešavanjem. UPIS.Partner je ERP koji ima mogućnost integracije sa aplikacijama za rad maloprodajnih objekata, terenskih komercijalista, magacinsko i web poslovanje, upravljanje poslovnom dokumentacijom i alatom poslovne inteligencije (BI). Takođe, moguće je povezati ga sa proizvodnim informacionim sistemima i sistemima za razmenu elektronskih dokumenata (EDI).

UPIS.Partner u pojedinim segmentima poslovanja ima umanjene funkcionalnosti u odnosu na UPIS.Net (opis podsistema), koje se mogu proširiti kupovinom njegovih nadgradnji (brze maske, delovodnik, planiranje i budžetiranje, radne liste, vaganja, otkup, finansiranje kooperacije, servis i održavanje, uslužno skladištenje, inženjering, komunalna delatnost).

Prodaju, obuku, uvođenje i održavanje informacionih sistema zasnovanih na  UPIS.Net-u radi IIB sa sertifikovanim partnerima.