UPIS.Net

UPIS.Net je softverski paket ERP klase namenjen planiranju i upravljanju svim dobrima u srednjim i velikim preduzećima. On  je  softverska  podrška  automatizovanom poslovnom informacionom sistemu i prati predmete, sredstva rada, kadrove, finansije, partnere i ostala poslovna dobra kroz njihov životni vek. Namenjen je preduzećima sa najmanje 10 imenovanih licenci i mogućnošću neograničenog proširenja.

UPIS.Net je naš prvi proizvod, box-netpoznat kao  “Prvi srpski ERP”, koji je obuhvata mnoštvo funkcionalnosti.  Podržan je menijem u obliku stabla, po konceptu radne površine, a podešen je za više različitih uloga, od kojih je svaka prilagođena radu pojedine poslovne oblasti, kao što su nabavka: prodaja, proizvodnja, održavanje, kadrovi, zarade, knjigovostvo … Isporučuje se sa prototipom poslovnog modela, razvijenog u IIB-u, za odgovarajuću poslovnu oblast. Prilagođava se informacionim zahtevima korisnika parametarskim, a po potrebi i programskim podešavanjem. UPIS.Net je ERP koji ima mogućnost integracije sa aplikacijama za rad maloprodajnih objekata, terenskih komercijalista, magacinsko i web poslovanje, upravljanje poslovnom dokumentacijom i alatom poslovne inteligencije (BI). Takođe, moguće je povezati ga sa proizvodnim informacionim sistemima i sistemima za razmenu elektronskih dokumenata (EDI).

Prodaju, obuku, uvođenje i održavanje informacionih sistema zasnovanih na  UPIS.Net-u radi IIB sa sertifikovanim partnerima.

Više informacija možete pronaći na sledećim stranicama:

UPIS.Net podsistemi

UPIS.Net topologija

UPIS.Net specijalizovana rešenja