Naši klijenti nagrađeni za najbolji onlajn nastup

Naši klijenti, kompanije “DIS” i “Tako lako”, osvojili su nagradu časopisa PC Pres za najbolji onlajn nastup u 2016. godini (“PC Press WebTop50”). Obe nagrade dodeljene su u kategoriji eMarket. Ovi veb portali su nam uveliko poznati (često ih koristimo), a ovom prilikom im od srca čestitamo sa željom da, iz dana u dan, budu još bolji.

“DIS” (online.dis.rs) je dobio nagradu jer je kreirao aplikaciju koja olakšava kupovinu u DIS marketima. Nakon registracije omogućava vam da poručujete proizvode, možete da pratite akcije kao i da formirate listu omiljenih artikala. Sve što ste poručili preuzimate u željenom DIS marketu, a SMS porukom stiže vam obaveštenje kada je paket spreman za preuzimanje.

WebTop50-DIS

“Tako lako” (takolako.com) je kreirao moderan sajt koji dobro radi na svim platformama (mobilni telefon, tablet, računar), lak je za korišćenje i pronalaženje željenih artikala. Sajt nudi raznovrsne opcije plaćanja, a dostava robe može da se vrši i u vama najbliži “Corner Shop”. Ako ste prošle godine na ERP susretima osvojili kao nagradu pedometar sada znate kako smo ga nabavili!

WebTop50-TakoLako.rs