Najava 15. ERP susreta

Došlo je proleće i stekli su se uslovi, nakon nekoliko godina, da se ponovo okupimo. Uželeli smo se jedni drugih, a svima nam nedostaje kontakt sa prirodom i hoćemo negde da se nadišemo punim plućima. Ovim povodom izabrali smo da naš godišnji skup ponovo organizujemo u hotelu „Kraljevi čardaci“ na Kopaoniku. Petnaesti ERP susreti biće održani u terminu od 25. do 27. maja a možete da očekujete, kao i ranijih godina, zanimljiva predavanja, rekreaciju i dobro druženje.

Kao i na prethodnim IIB okupljanjima važi pravilo: što nas je više, to je lepše i veselije. Zbog toga smo odlučili da na svake dve plaćene dodelimo jednu besplatnu kotizaciju. Odnosno, ako vas iz jedne firme dolazi troje platićete dve kotizacije, a treće lice će samo platiti troškove smeštaja. Nadamo se da će ovo biti dobitna kombinacija da organizujemo još jedne uspešne ERP susrete.

Okupljanje će početi u četvrtak 25. maja, posle ručka. U zavisnosti od obaveza stići ćete ranije ili kasnije, biće dovoljno vremena da se raspakujete i odmorite od puta. Parking za sve učesnike skupa je besplatan. Posle večere ćete odmah moći da preuzmete kotizacioni materijal, kao i pred početak predavanja narednog dana. Odmah nakon večere, planirali smo da se družimo uz IIB kviz. Testiraćemo vaše znanje, igraćemo se, a ovo će biti i prva prilika za upoznavanje novih kolega pošto je od poslednjih ERP susreta prošlo četiri godine. Najbolje učesnike kviza očekuju nagrade!

Narednog dana, 26. maja, nakon doručka krećemo sa formalnim delom programa. Nakon otvaranja skupa sledi uvodno predavanje, a zatim nekoliko blokova predavanja u okviru kojih ćete moći da se upoznate sa UPIS novostima kao i nekim novim, zanimljivim tehnologijama koje su u trendu ili su u najavi da to postanu u narednih nekoliko godina. Posle ručka u planu su izlet i slobodno vreme. Animatori hotela „Kraljevi čardaci“ će nas najverovatnije povesti u šetnju čuvenom stazom „Četiri klupe“ u okviru koje ćete moći da uživate u prirodnim lepotama Kopaonika i divnim pejzažima. Narednog dana ćemo poći u malo dužu šetnju, a lokacija će biti iznenađenje. Obe šetnje podrazumevaju da treba da ponesete kvalitetnu obuću za pešačenje- gojzerice, flašu vode kao i neku jaknu koja dobro štiti od vetra. Šetnja nije obavezna, ako želite možete da ostanete u hotelu te da provedete poslepodne u sauni, bazenu ili da odigrate partiju tenisa na terenu sa veštačkom travom. Na kraju dana, kao što tradicija nalaže, družićemo se na svečanoj večeri. Uz bogat muzički program planirali smo zabavu koja će trajati do kasno u noć.

Treći dan skupa, 27. maja, nismo planirali predavanja. Nakon doručka možete da se odjavite ili da, u dogovoru sa hotelom, produžite svoj boravak u „Kraljevim čardacima“. Zatim idemo na drugi izlet, malo dužu šetnju, u okviru koje ćemo obići još neke prirodne lepote Kopaonika. Ovo su preliminarni planovi, sve zavisi i od vremenske prognoze, a posle prvomajskih praznika moći ćete da vidite detaljan program na sajtu ERP susreta. Obećavamo vam mnoštvo pozitivne energije, obilje kiseonika, sjajan pogled i dobro druženje.

Prijavu za skup možete da izvršite na sledećem linku. Dobrodošli na 15. ERP susrete!