Najava 14. ERP susreta

Došlo je proleće i vreme je da se ponovo okupimo. Ove godine družićemo se na 14. ERP susretima od 23. do 25. maja, a kao odredište smo izabrali hotel “Fontana” u Vrnjačkoj banji. Potpuno renoviran hotel sa četiri zvezdice sa velikim smeštajnim kapacitetom, na idealnoj lokaciji, svega stotinak metara od „Mosta ljubavi“. Kažu da „voda nosi sve brige“, a poznato je da zelenilo umiruje i pomaže nam da dišemo punim plućima.

ERP susreti počinju u četvrtak, 23.05.2019. Pošto će veliki broj učesnika krenuti direktno sa posla i postepeno pristizati u hotel prvog dana nismo predvideli predavanja. Posle večere ćemo se okupiti i zabaviti uz IIB kviz. Očekujemo da će, kao prošle godine, biti dosta takmičara a za najbolje smo spremili vredne nagrade. Drugi dan, nakon doručka, započinjemo registracijom učesnika uz druženje i koktel dobrodošlice. Zatim sledi uvodno predavanje. Nakon toga ćemo napraviti kraću pauzu pa kreće blok predavanja sa novostima u vezi sa proizvodima i uslugama iz portfolia IIB-a i partnera. Zatim sledi ručak, a posle ručka ćemo da održimo još dva tehnička predavanja. Posle kraćeg odmora krećemo na izlet. Po povratku, nakon što se odmorite i osvežite, organizovaćemo svečanu večeru sa nagradnom igrom i muzičkim programom koja će trajati do kasno u noć. Treći dan ERP susreta, za sada, nije ispunjen dodatnim aktivnostima. Detaljnu agendu moći ćete da vidite na ovom sajtu nakon završetka prvomajskih praznika.

Trudićemo se da, u saradnji sa našim domaćinima iz hotela “Fontana”, i ove godine organizujemo još jedno nezaboravno druženje. Dobrodošli na ERP susrete!