Најава 14. ЕРП сусрета

Дошло је пролеће и време је да се поново окупимо. Ове године дружићемо се на 14. ЕРП сусретима од 23. до 25. маја, а као одредиште смо изабрали хотел „Фонтана“ у Врњачкој бањи. Потпуно реновиран хотел са четири звездице са великим смештајним капацитетом, на идеалној локацији, свега стотинак метара од „Моста љубави“. Кажу да „вода носи све бриге“, а познато је да зеленило умирује и помаже нам да дишемо пуним плућима.

ЕРП сусрети почињу у четвртак, 23.05.2019. Пошто ће велики број учесника кренути директно са посла и постепено пристизати у хотел првог дана нисмо предвидели предавања. После вечере ћемо се окупити и забавити уз ИИБ квиз. Очекујемо да ће, као прошле године, бити доста такмичара а за најбоље смо спремили вредне награде. Други дан, након доручка, започињемо регистрацијом учесника уз дружење и коктел добродошлице. Затим следи уводно предавање. Након тога ћемо направити краћу паузу па креће блок предавања са новостима у вези са производима и услугама из портфолиа ИИБ-а и партнера. Затим следи ручак, а после ручка ћемо да одржимо још два техничка предавања. После краћег одмора крећемо на излет. По повратку, након што се одморите и освежите, организоваћемо свечану вечеру са наградном игром и музичким програмом која ће трајати до касно у ноћ. Трећи дан ЕРП сусрета, за сада, није испуњен додатним активностима. Детаљну агенду моћи ћете да видите на овом сајту након завршетка првомајских празника.

Трудићемо се да, у сарадњи са нашим домаћинима из хотела „Фонтана“, и ове године организујемо још једно незаборавно дружење. Добродошли на ЕРП сусрете!