Најава 15. ЕРП сусрета

Дошло је пролеће и стекли су се услови, након неколико година, да се поново окупимо. Ужелели смо се једни других, а свима нам недостаје контакт са природом и хоћемо негде да се надишемо пуним плућима. Овим поводом изабрали смо да наш годишњи скуп поново организујемо у хотелу „Краљеви чардаци“ на Копаонику. Петнаести ЕРП сусрети биће одржани у термину од 25. до 27. маја а можете да очекујете, као и ранијих година, занимљива предавања, рекреацију и добро дружење.

Као и на претходним ИИБ окупљањима важи правило: што нас је више, то је лепше и веселије. Због тога смо одлучили да на сваке две плаћене доделимо једну бесплатну котизацију. Односно, ако вас из једне фирме долази троје платићете две котизације, а треће лице ће само платити трошкове смештаја. Надамо се да ће ово бити добитна комбинација да организујемо још једне успешне ЕРП сусрете.

Окупљање ће почети у четвртак 25. маја, после ручка. У зависности од обавеза стићи ћете раније или касније, биће довољно времена да се распакујете и одморите од пута. Паркинг за све учеснике скупа је бесплатан. После вечере ћете одмах моћи да преузмете котизациони материјал, као и пред почетак предавања наредног дана. Одмах након вечере, планирали смо да се дружимо уз ИИБ квиз. Тестираћемо ваше знање, играћемо се, а ово ће бити и прва прилика за упознавање нових колега пошто је од последњих ЕРП сусрета прошло четири године. Најбоље учеснике квиза очекују награде!

Наредног дана, 26. маја, након доручка крећемо са формалним делом програма. Након отварања скупа следи уводно предавање, а затим неколико блокова предавања у оквиру којих ћете моћи да се упознате са УПИС новостима као и неким новим, занимљивим технологијама које су у тренду или су у најави да то постану у наредних неколико година. После ручка у плану су излет и слободно време. Аниматори хотела „Краљеви чардаци“ ће нас највероватније повести у шетњу чувеном стазом „Четири клупе“ у оквиру које ћете моћи да уживате у природним лепотама Копаоника и дивним пејзажима. Наредног дана ћемо поћи у мало дужу шетњу, а локација ће бити изненађење. Обе шетње подразумевају да треба да понесете квалитетну обућу за пешачење- гојзерице, флашу воде као и неку јакну која добро штити од ветра. Шетња није обавезна, ако желите можете да останете у хотелу те да проведете послеподне у сауни, базену или да одиграте партију тениса на терену са вештачком травом. На крају дана, као што традиција налаже, дружићемо се на свечаној вечери. Уз богат музички програм планирали смо забаву која ће трајати до касно у ноћ.

Трећи дан скупа, 27. маја, нисмо планирали предавања. Након доручка можете да се одјавите или да, у договору са хотелом, продужите свој боравак у „Краљевим чардацима“. Затим идемо на други излет, мало дужу шетњу, у оквиру које ћемо обићи још неке природне лепоте Копаоника. Ово су прелиминарни планови, све зависи и од временске прогнозе, а после првомајских празника моћи ћете да видите детаљан програм на сајту ЕРП сусрета. Обећавамо вам мноштво позитивне енергије, обиље кисеоника, сјајан поглед и добро дружење.

Пријаву за скуп можете да извршите на следећем линку. Добродошли на 15. ЕРП сусрете!