Најава 12. ЕРП сусрета

Већ јако дуго желимо да поново организујемо скуп у Војводини, а чини нам се да смо ове године пронашли идеалну локцију- Сремске Карловце. Ушушкан поред Дунава, надомак Фрушке горе, овај град-музеј је место где на сваком кораку можете да пронађете делић историје. Наш овогодишњи домаћин ће бити хотел „Дунав“, место са предивном терасом и још лепшим погледом, а скуп ће се одржати 19. и 20. маја…

Окупљање ће почети у 9:00 коктелом добродошлице и регистрацијом корисника. Скуп ћемо отворити у 10:00, након чега иде уводно предавање. После њега направићемо кратку паузу, а затим је предвиђен блок предавања са новостима у УПИСу. Затим следи ручак, па још један блок предавања и крај званичног дела скупа. Још увек не знамо тачне теме и распоред предавања, они ће бити објављени на сајту ЕРП сусрета после 1. маја.

И ове године одржаћемо такмичење у оријентирингу, а за оне који су више за лаганији вид рекреације предвиђена је организована шетња по Фрушкој гори. Када се мало одморимо и освежимо окупићемо се у 20:30 на свечаној вечери. Традиционално, као и претходних година, организујемо наградну игру. Забава уз тамбурашки оркестар трајаће до касно у ноћ.

Други дан скупа, након доручка идемо у организовани обилазак Сремских карловаца у организацији локалне туристичке организације. Ово ће бити прилика да се упознате са историјом и културом овог града. Кроз шетњу обићи ћемо најважније знаменитости Сремских Карловаца, а обилазак се завршава на видиковцу одакле се пружа предиван поглед.

Све додатне информације у вези скупа и пријаве можете да пронађете на овом линку. Из године у годину трудимо се да будемо све бољи, а покушаћемо да и овај пут надмашимо ваша очекивања. Добродошли на ЕРП сусрете!

karlovci