Vesti

 
ODRŽANI SU 9! ERP SUSRETI

Održani su 9. ERP susreti! Ove godine okupili smo se u hotelu „Vrujci“ u Banji Vrujci , a skupu je prisustvovalo 135 učesnika. Organizaciju je od početkla pratilo mnogo eskternih problema, koji su kulminirali majskim poplavama. Ali i pored toga, uspeli smo da pripremimo kvalitetna predavanja i okupimo veliki broj korisnika, partnera, gostiju... Više informacija o skupu, predavanja i fotografije možete da pronađete ovde.

Datum: 02.06.2014.

IIB NA 2. ICV KONGRESU KONTROLERA

IIB je i ove godine bio jedan od sponzora okupljanja kontrolera, na 2. ICV kongresu koji je održan 20.05.2014. u hotelu „Crowne plaza“ u Beogradu. Ovo je bila lepa prilika za druženje, upoznavanje i razmenu iskustava u području kontrolinga, koji je zajedno sa brojnim drugim znanjima iz oblasti planiranja i upravljanja implementiran u našem ERP rešenju UPIS. Više informacija o skupu možete pronaći ovde.

Datum: 22.05.2014.

EXCEL KURSEVI

I u ovoj godini planirali smo da učimo i da se družimo na Excel kursevima. Detalje o kursevima možete videti na ovoj stranici, a čim prođe "novogodišnja gužva" javite nam se da se dogovorimo oko termina koji vam odgovaraju.

Datum: 17.01.2014.

SREĆAN BOŽIĆ I NOVA 2014. GODINA

Zaposleni preduzeća IIB žele vam Srećan Božić i uspešnu 2014. godinu! Želimo vam dobro zdravlje, puno uspeha na poslovnom i privatnom planu, kao i da naša saradnja bude još kvalitetnija a svi mi, iz dana u dan, sve bolji i bolji.

Datum: 25.12.2013.

2011 © IIB. Sva prava zadržana.