Vesti

 
UPRAVLJANJE DOKUMENTIMA I POSLOVNIM PROCESIMA

Učestvovali smo na skupu "Upravljanje dokumentima i poslovnim procesima uz primenu Azure i Office365 tehnologija" koji su organizovali naši partneri DM Dokument Management u saradnji sa kompanijom Microsoft, gde je i održan ovaj događaj u prisustvu više od 40 učesnika. Više o ovom događaju možete da saznate na sledećem linku.

Datum: 29.01.2016.

SREĆNI PRAZNICI!

Želimo vam Srećan Božić i uspešnu Novu 2016. godinu! Neka vam predstojeća godina donese dobro zdravlje, radost, sreću i puno uspeha, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. 

Datum: 25.12.2015.

UPIS IDEJE ZA 2016. GODINU

Decembar je mesec u kome se rezimiraju utisci iz protekle godine i prave planovi za novu. Sa željom da u novoj godini svi zajedno budemo još uspešniji okupili smo naše korisnike kako bi smo im prezentovali postojeće i nove tehnološke koncepte, razmenili ideje i iskustva iz poslovanja. Više o proteklom skupu možete da saznate ovde.

Datum: 23.12.2015.

ZAJEDNO ILI ZA JEDNO

Na ovogodišnjem BizIT-u Miloš Bošnjak je održao predavanje "Zajedno ili za jedno" u kome je bilo reč o pozitivnim iskustvima prilikom uvođenja integralnog informacionog sistema. Kada je integralnost prednost, a u kojim situacijama može da bude mana? Koji delovi PIS mogu da funkcionišu samostalno, a koji moraju da budu deo integralnog informacionog sistema? Koji poslovni procesi se prirodno nadograđuju funkcijama drugih softvera? Odgovore na ova pitanja (koliko je bilo moguće u predviđenom vremenskom okviru) možete da saznate ako odgledate ovo predavanje.

Datum: 16.11.2015.

2011-2014 © IIB. Sva prava zadržana.