Vesti

 
UČEŠĆE NA KONFERENCIJI BIZIT 2016

Održan je BizIT 2016, jedan od najuticajnijih poslovno-informatičkih događaja u regionu. I ovaj put  okupio je najveće stručnjake u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija, a tema ovogodišnjeg skupa je bila "Digitalna transformacija". Prvi dan je posvećen rešenjima u oblasti poslovanja "u oblaku" i IT infrastrukturi, a drugi dan su pretežno ispunila predavanja o poslovnom softveru, upravljanju projektima, poslovnim procesima, budućnosti oglašavanja i obrazovanja. Ove godine smo održali dva predavanja, a imali smo i svoj štand na kome ste mogli da nas sretnete, upoznate, družite se sa nama... Više informacija o skupu možete da pronađete na sledećem linku.

Datum: 04.11.2016.

ODRŽAN 10. REGIONALNI SAJAM PRIVREDE

IIB je i ove godine učestvovao na Regionalnom sajmu privrede u Novoj Pazovi. Sa posetiocima smo razgovarali o problemima na koje nailaze u tekućem poslovanju i načinima da ih prevaziđu primenom rešenja iz UPIS familije proizvoda. Zainteresovanima smo na licu mesta demonstrirali Mali UPIS i UPIS.Kasu. Više detalja možete da vidite na ovom linku.

Datum: 26.09.2016.

SAVREMENA IT REŠENJA ZA POSLOVNU INTELIGENCIJU

IIB je učestvovao na okruglom stolu "Savremena IT rešenja za poslovnu inteligenciju" u organizaciji Društva za informatiku Srbije, koje je održano 7. jula u prostorijama Privredne komore Beograda. Zajedno sa kolegama iz kompanija IBM i Adacta nastupili smo na ovom skupu i govorili o UPIS.API-ju i "niskobudžetnim" rešenjima za poslovnu inteligenciju. Odnosno, bilo je reč o tome kako uz pomoć Excel-a i servisa PowerBI uz minimalna ulaganja možemo da dođemo do bogatih poslovnih izveštaja, koji po izveštajnim mogućnostima nimalo ne zaostaju za konkurencijom.

Datum: 15.07.2016.

2011-2014 © IIB. Sva prava zadržana.