Vesti

 
ODRŽAN 10. REGIONALNI SAJAM PRIVREDE

IIB je i ove godine učestvovao na Regionalnom sajmu privrede u Novoj Pazovi. Sa posetiocima smo razgovarali o problemima na koje nailaze u tekućem poslovanju i načinima da ih prevaziđu primenom rešenja iz UPIS familije proizvoda. Zainteresovanima smo na licu mesta demonstrirali Mali UPIS i UPIS.Kasu. Više detalja možete da vidite na ovom linku.

Datum: 26.09.2016.

SAVREMENA IT REŠENJA ZA POSLOVNU INTELIGENCIJU

IIB je učestvovao na okruglom stolu "Savremena IT rešenja za poslovnu inteligenciju" u organizaciji Društva za informatiku Srbije, koje je održano 7. jula u prostorijama Privredne komore Beograda. Zajedno sa kolegama iz kompanija IBM i Adacta nastupili smo na ovom skupu i govorili o UPIS.API-ju i "niskobudžetnim" rešenjima za poslovnu inteligenciju. Odnosno, bilo je reč o tome kako uz pomoć Excel-a i servisa PowerBI uz minimalna ulaganja možemo da dođemo do bogatih poslovnih izveštaja, koji po izveštajnim mogućnostima nimalo ne zaostaju za konkurencijom.

Datum: 15.07.2016.

ODRŽANI SU 11. ERP SUSRETI

Završili su se 11. ERP susreti. Ove godine smo se okupili od 27. do 28. maja na Divčibarama. Sunčano vreme, prelepa priroda, zanimljiva predavanja i tradicionalno dobro druženje doprineli su, prema oceni učesnika, još jednom uspešnom skupu. Više informacija o 11. ERP susretima možete da pronađete na ovom linku.

Datum: 31.05.2016.

SEĆANJE NA MARKA DOŠIĆA

Naš saradnik i dragi prijatelj Marko Došić preminuo je 31.03.2016. godine nakon kratke i teške bolesti. Bio je inspiracija svima nama kao veliki IT stručnjak i čovek. Znanja i veštine koje je nesebično delio biće nam od velike koristi i služiće kao dodatna motivacija da budemo još bolji. Na svemu smo mu večno zahvalni.

Datum: 04.04.2016.

2011-2014 © IIB. Sva prava zadržana.