Vesti

 
SEĆANJE NA MARKA DOŠIĆA

Naš saradnik i dragi prijatelj Marko Došić preminuo je 31.03.2016. godine nakon kratke i teške bolesti. Bio je inspiracija svima nama kao veliki IT stručnjak i čovek. Znanja i veštine koje je nesebično delio biće nam od velike koristi i služiće kao dodatna motivacija da budemo još bolji. Na svemu smo mu večno zahvalni.

Datum: 04.04.2016.

NAJAVA 11. ERP SUSRETA

Došlo je vreme da se ponovo okupimo! Tradicija je da naše skupove organizujemo u prirodi, negde gde može da se diše punim plućima. Za 11. ERP susrete smo izabrali Divčibare, vazdušnu banju na svega 2 sata vožnje od Beograda. I ovaj put spremamo zanimljiva predavanja, a odlično druženje se podrazumeva. Naoružajte se pozitivnim raspoloženjem i ponesite vizit karte, jer ovo je prilika da steknete brojna poznanstva i razmenite iskustva sa našim korisnicima, partnerima i zaposlenima. Više informacija o 11. ERP susretima možete da pronađete na ovom linku.

Datum: 29.03.2016.

UPRAVLJANJE DOKUMENTIMA I POSLOVNIM PROCESIMA

Učestvovali smo na skupu "Upravljanje dokumentima i poslovnim procesima uz primenu Azure i Office365 tehnologija" koji su organizovali naši partneri DM Dokument Management u saradnji sa kompanijom Microsoft, gde je i održan ovaj događaj u prisustvu više od 40 učesnika. Više o ovom događaju možete da saznate na sledećem linku.

Datum: 29.01.2016.

SREĆNI PRAZNICI!

Želimo vam Srećan Božić i uspešnu Novu 2016. godinu! Neka vam predstojeća godina donese dobro zdravlje, radost, sreću i puno uspeha, kako na privatnom, tako i na poslovnom planu. 

Datum: 25.12.2015.

UPIS IDEJE ZA 2016. GODINU

Decembar je mesec u kome se rezimiraju utisci iz protekle godine i prave planovi za novu. Sa željom da u novoj godini svi zajedno budemo još uspešniji okupili smo naše korisnike kako bi smo im prezentovali postojeće i nove tehnološke koncepte, razmenili ideje i iskustva iz poslovanja. Više o proteklom skupu možete da saznate ovde.

Datum: 23.12.2015.

2011-2014 © IIB. Sva prava zadržana.